torsdag 28 januari 2010

Torsdagsfoto/Någonting Att Äta - Någonting Att Dricka

Ett gott rött vin till helgen kanske. Zinfandel tillhör mina favoriter. Torsdagsfoto.

7 kommentarer:

Mikabella sa...

Faktiskt en av min favorit druvor också :) Skål på dig! Krammmmm!

A home far away sa...

Då har du nåt att se fram emot:)

Kram Gunilla i Singapore

Husbilen Credo sa...

Hej!

Inte dumt alls.
Ha en bra dag!
LottaM

Marie-Louise sa...

Tack för tipset! Det måste jag prova på fredag. Jag är sugen att hoppa på någon sån här fotogrej som du mfl. är med i... men känner mig lite feg... duger mina bilder??? Vi får se, det är så trevligt att titta på, hur bilder kan tala till oss. Tack för dina värmande ord i ditt inlägg. Jag har drabbats av utmatningssyndrom och det är egentligen en långdragen historia på nio år. Men det är först nu som jag har blivit längre sjukskriven och att jag faktiskt får hjälp från arbetsgivaren att hitta lösningar på problemet. Jag ser ljust på framtiden, men kroppen vill inte än. Den protesterar med alla världens krämpor, infektioner, inflamationer osv. så fort jag går tillbaka till jobbet. Väldigt frustrerande. Men idag ska jag göra ett dagsschema så jag får in alla läkande moment varje dag. kram

Anna tassar in.. sa...

Och jag bara njuter av dina vinklar..focus och annat som jag heeeela tiden bara ler åt..mmmmm jag ser allt sådant ska du veta..vin etiketter är mmmmm så nice..

Nollan sa...

Läckert perspektiv och utsnitt och precis lagom DOF! Ett gott vin dessutom - Zinfandel är utan tvekan en favoritdruva även hemma hos mig :)

Viola sa...

God dybde i en flaske.. :)