lördag 24 juli 2010

Detta Är Modellen

När man är kisse med tjock mjuk päls är det väldigt varmt denna sommar. Instinkterna driver missen ut på jakt och upptäcksfärder, men därimellan måste det vilas. Ligga i skuggan, sträcka på benen, fläka ut sig och göra sig extra söt. Så där söt så att matte faller pladask och bjussar på skinka eller leverpastej. Japp, DET är kattsemester det ;-).

6 kommentarer:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Katten har nok mye å gjøre nå i sommervarmen som alle de små dyrene er ute og flyr :) Herlig bilde av en avslappet kattepus :)

Pennelina sa...

Jag kan mycket väl tänka mig att slappa som en katt just nu!

Kramar från mig :-D

Monica sa...

Kattsemester.....mjau vad härligt....sen att matte är framme med kameran....mjau...det gör inget....för jag mår såååå bra!
Kära Mie, vill bara säga att nu åker vi på rekreation min älskling & jag! Det behöver vi nu! Pensionat Midholt har stängt för sommaren....*fniss*..... Vi åker till(håll i dig)Stockholm. Har fått låna ett EGET hus av ett par vänner som är borta. Nu ska vi njuta, några turer utanför staden blir det också ex. Mariefred, Taxinge & Trosa m.m. Sedan blir det god mat& dryck, shopping,utställningar, samt på en fest hos andra vänner på Ingarö. Så du ser att det blir inte korkeken...*fniss*... Blir borta ca 1 vec? För som du kanske kommer ihåg så slutar mannen arbeta 27/8...och då börjar vi vårt livsprojekt! Skriva + måla i Frankrike/Provance.....Nu startar akt två i vårt liv! Njuta, njuta, bara göra det vi själva känner för, leva i nuet,känna, lukta, minnas, "bara vara här & nu"....Oj, vad långt detta blev...ser jag nu...var troligen lite pratsugen. Men vi kommer väl att höras av när ni kommer åter till den stora staden? Vännen, nu måste du vara rädd om Dig! För du vet ju att jag är sååååå glad & tacksam att du "finns"
Stor ärlig kram från mig.
PS: det finns dator i huset...*fniss*....

Annelie sa...

Japp, det är kattsemester det. Man blir totalt charmad! Skulle få samma sak här....

Susanne sa...

Fantastiskt läcker bild på katten!!!!!

Helena sa...

Härlig bild! :)