fredag 9 juli 2010

Hjärtat Slår Ett Extra Slag

Japp, hela tiden dessutom. Oroa er dock inte vänner. Jag är inte sjuk. Det är fredag och inte vilken fredag som helst. Min älskade C kommer farande från stora staden i eftermiddag för att äntligen stanna hos oss. Han har sin sista arbetsdag i dag och sedan väntar underbara lata veckor här på landet även för honom. Putsar och fejar lite extra i dag även om jag brukar ligga ganska lågt med så´nt pyssel här på landet (städa får jag allt nog av i huset i sta´n ;-)). Nyplockade blommor i vaser för att sprida en välkomnande känsla däremot är nå´t jag ägnar mig mycket åt. Välkommen älskling! Den dumme städar och städar, geniet behärskar kaos.

6 kommentarer:

Pennelina sa...

Underbart! Låter så skönt.

Många kramar från mig :-D

Rantamor sa...

Hoppas att du får en jättemysig helg tillsammans med älskade C.
Ha d gott.

Rune (Bildebloggen) sa...

Det hørtes koselig ut :) Ønsker dere en riktig fin helg :)

Annelie sa...

Geniet behärskar kaos, den var riktigt bra den! Ska absolut lägga den på minnet!
Lycka till med din nya vän, och det är klart att jag inte feltolkar dig! Visst känns det i orden, tom i de skrivna orden, om man är själsfränder eller inte. Och på nåt vis är man ju lite orolig att förstöra magin, genom att träffas, och det visar sig att allt var bara en illusion.....
Å andra sidan kan man få en vän för livet, så vad har man att förlora? Go for it, säger jag!
Och tack för dina fina ord om mina utflykter, jag är rädd att det blir lite många bilder ibland, men det är så svårt att välja...*skratt*!
Rosendal till hösten? Javisst, det vore jättekul!

Fifi Flowers sa...

LOVE the wildflowers!

Viola sa...

Nyyyydelige engblomster til din kjære! Nå kan dere kose dere sammen! Og det føles sikkert veldig godt! Klemmer fra meg! :)