tisdag 10 mars 2009

Vår Vinter Vår Vinter Vår Vinter

Höll på att smälla av i morse när jag drog upp persiennerna. Gårdagens vår hade helt förvandlats till totalt vinterkaos. Stora drivor av snö täckte buskarna. Suck, kändes det i mitt sinne. Jag som i går promenerat på torra sandiga gator, hört fåglarna sjunga som galningar hela dagen och känt vårlukt i näsborrarna. På väg till jobbet i morse skymtade jag GB´s reklam om vårens glassnyheter. Kan det bli mera komiskt och kontrastrikt? Ett av mina vårtecken, GB´s glassnyheter kontra snökaos!
Just nu känns det som om det står 0 - 1 till Kung Bore ;-)

6 kommentarer:

Eva-Lena Sjösteen sa...

Instämmer med dig, mungiporna åkte ner betydligt i morse. Börjar ledsna rejält på allt det vita, som kommer i tid och otid... Bara GB behåller sandwitch hela min livstid, så är jag mer än nöjd :)

Ha det fint!

Ninni sa...

Usch och fy! Jag förstår precis hur det känns med dessa bakslag...men glassarna kan man ju testa iaf;) Så man vet vilken man ska köpa den dan våren infinner sig.
Må så gott!

Sanna sa...

Kan bara hålla med dig! :)

Ulrica sa...

Ja, de glassarna bli man inte direkt sugen på i det här vädret... jo, kanske inomhus då... framför brasan och iunder filten :)

Anonym sa...

Ja, det är hopplöst när vädret ändrar sig från dag till dag -fast här i Götet har vi i alla fall ingen snö just nu och det är bara hoppas att det förblir så. Såg snödroppar i en trädgård idag, så våren borde vara på väg iaf...

Fanny Höglund sa...

Mumms glass. Längtar till sommmaren!!