söndag 26 april 2009

Förälskad

Den här 8 åriga damen träffade vi idag på en promenad. Jag och "lilla" F föll direkt ner på knä efter att vi frågat ägaren om lov. Vi klappade, gosade och fotade. C stod på behörigt avstånd och såg bara så där ointresserad ut. Nova Scotia Duck Tolling Retriever, i dagligt tal kallad Tollare, är vår favorit ras, ja, min och dotterns alltså ;-). Hur ska vi få våran C att förstå hur mysigt det skulle vara med hund? Någon som har nå´t förslag på hur man får en stenhård tanke att mjukna och bli samarbetsvillig? Skrattade gott för ett år sedan då "lilla" F sa: mamma vi får helt enkelt byta ut pappa mot en Elliot (för det är vad "vår" vovve ska heta). Nja, det vill jag ju igentligen inte, men................vill ju ha en vovve så....................tål att tänka på :-)

4 kommentarer:

christina sa...

Tack för att du tittar in och lämnar omtänksamma ord på vägen. Jag mår bättre! Tack!

Eva-Lena Sjösteen sa...

Härliga bilder på tollartjejen, förstår att ni vill ha en egen vovve att mysa med. Lycka till med övertalningskampanjen *s*

Må Gott!

Viola sa...

Den hunden der så veldig erfaren ut, i øynene.. Jeg var vant og glad i hunder da jeg var liten. Jeg synes ennå dem er søte og gode, og spesielt retrievere. Jeg ønsket meg en Golden Retriever en gang. Ennå lenger tilbake i tid, ville jeg helst ha en terrier.. Har aldri hatt hund selv, men bodd ved siden av, og vært mye sammen med hunder da jeg var en liten jente. Hunder og katter. Nå foretrekker jeg katter :) Håper du får deg en slik hund, du og F. Og at din mann vil si ja til slutt.. For i en familie må vel alle enes? :O :))

Olga T sa...

Behåll mannen! Du behöver inte gå ut med honom tre-fyra gånger om dagen och komma ihåg att ta med plastpåsarna. Att slippa uppfostran och lydnadskurser ger tid över till fotograferandet. Ja jag har fler motiv men detta räcker kanske...? :)
Hundar är oerhört söta och góa och denna på bilden ljuvlig, men för mej är det alldeles för bundet.